Το Instagram έβαλε βίντεο, το Vine έβαλε… μαύρα…

Από τις 19 Ιουνίου που το Instagram έβαλε κι αυτό τη δυνατότητα να μοιράζεσαι σύντομα βιντεοκλιπάκια (15 sec αντί για 6 του Vine), το τελευταίο είδε τα δικά του shared links να πέφτουν όπως ο γενικός δείκτης της Σοφοκλέους το 1999.
vine-instagram-shares
Εκεί που η υπηρεσία του Twitter έπαιρνε τα πάνω της και το Vine χτύπαγε κοντά στα 2,5 εκατομμύρια links στα μέσα Ιουνίου, μόλις ήρθε η 20η του μηνός, πρώτη που το Instagram άρχισε να υποστηρίζει και αυτό βίντεο, το Vine “στόλαρε” (έτσι για να χρησιμοποιήσουμε και λίγο αεροναυτικούς όρους…) και έπεσε στο 1,5 εκατομμύριο την πρώτη μέρα και στις 900 χιλιάδες αμέσως μετά.

Εγώ προσωπικά βλέποντας πόσο εύκολα μετακινούνται οι μεγάλες μάζες όπου φυσάει ο άνεμος, και πόσο γρήγορα αλλάζει ο χάρτης στα social media, περιμένω υπομονετικά τη στιγμή που θα σκάσει κι αυτή η φούσκα…

Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.