Ξεκίνησε το δικαστικό… κυνήγι ΗΠΑ-Snowden

Mετά τον θόρυβο που προκάλεσε το “σκάνδαλο” με τον Edward Snowden στις ΗΠΑ, δημοσιοποιήθηκε η επόμενη (αναμενόμενη) τους κίνηση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που διέρρευσαν (αρχικά από πηγή που θέλει να παραμείνει ανώνυμη γιατί εμπλέκεται στην υπόθεση και κατόπιν υπήρξε επιβεβαίωση από δικαστικές πηγές) υπό την σκέπη της Washington Post (μπορείτε να διαβάσετε το αρχικό άρθρο στην “Αρχική Πηγή” μας), ο Snowden κατηγορείται για κατασκοπία, κλοπή και παραποίηση κρατικών εγγράφων.

Βέβαια αυτή τη στιγμή ο… “Άγιος Άνθρωπος” έχει εξαφανιστεί από τα φώτα της δημοσιότητας ενώ δύναται να παλέψει την υπόθεσή του (και κυρίως, την έκδοση του στις ΗΠΑ εφόσον συλληφθεί) με το νομικό πλαίσιο της χώρας στην οποία βρίσκεται (τελευταίος “γνωστός” σταθμός του ήταν το Hong Kong).

Blackfox's thoughts

Αναμενόμενη κίνηση. Ο Πρόεδρος Ομπάμα είναι αμείλικτος μπροστά σε τέτοιες θηριωδίες που απειλούν το Έθνος-Με-Την-Αστερόεσσα™. Αγαπά την ελευθερία. Γι’ αυτό και υλοποίησε τις δεσμεύσεις του: Πρώτον, κλείσιμο του Γκουαντάναμο και δεύτερον αποχώρηση των στρατευμάτων του ΝΑΤΟ από το Αφγανιστάν….

Αν το ανθρώπινο σώμα ήταν λειτουργικό, το δικό μου θα ήταν τα Windows Millennium...