ΕΡΕΥΝΑ ΣΟΚ: άλλα πληρώνουμε και άλλα παίρνουμε στις broadband συνδέσεις!

Τρεχάτε, χωριανοί! Μας δουλεύουν! Μια νέα έρευνα απέδειξε κάτι που κανείς δεν θα υποψιαζόταν! Αλήθεια! Οι εταιρείες παροχής πρόσβασης στην Ευρώπη μας εκμεταλλεύονται! ΑΑΑαργκ!

Ultrafast Internet Access

Μα, σοβαρά, πείτε μας, δεν είστε απόλυτα, 1000%, ικανοποιημένοι από τις επιδόσεις της σύνδεσης σας στο ιντερνέτ; Δεν πηγαίνει σφαίρα όταν κάνετε τσατ με το Σουλάκι, έτσι όπως έρχονται βολίδα οι τελίτσες, τα θαυμαστικά, οι τόνοι (όταν και όποτε τους χρησιμοποιείτε)..; Εντάξει, μπορεί να ψιλο-μπουκώνει όταν στέλνετε μαζεμένα smileys, αλλά αυτό είναι αναμενόμενο, σωστά; ΛΑΑΑΑΘΟΣ!

Σε μια έρευνα που δεν εξέπληξε κανέναν, λοιπόν, πλην από εσένα, Μπάμπη, που ακόμη δεν έχεις καταλάβει πως, ναι, την ειρωνευόμαστε, αποδείχθηκε και έμπρακτα πια πως πολλοί πελάτες παίρνουν λιγότερα από τα μισά από όσα τους υπόσχεται ο πάροχος τους στα πακέτα του. Ω, τι έκπληξη! Τι σοκ! Σωστά;

Ανάμεσα στα νουμεράκια που αναφέρει η έρευνα, για να μας… ανεβάζει το αίμα στο κεφάλι, είναι πως από όσους πληρώνουν για σύνδεση 100MB, πολλοί βλέπουν ταχύτητες μόνο 74Mbps, ενώ πολλοί με συνδέσεις DSL μέχρι-24Mbps έχουν επιδόσεις χαμηλότερες και από το 44% αυτού που πληρώνουν, γύρω δηλαδή στα 10,5Mbps.

Ody's thoughts

Και μετά την είδηση, στην επόμενη σελίδα συνεχίζουμε με… προσωπικό θάψιμο από πλευράς μου για την κατάσταση στην Ελλάδα – και το… μαρτύριο που έχω τραβήξει με το Internet. Κάποτε θα σας περιγράψω και πώς, όντας από τους πρώτους που έτρεξαν να βάλουν ADSL στην Ελλάδα, πλήρωσα τον πλυαγαπημένο ΟΤΕς κάτι εκατοντάδες χιλιάδες δραχμές (τότε) για το… “προνόμιο” της “γρήγορης” ADSL.

Page 1 of 512345
...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.