Ο Robert Downey Jr. συνεχίζει να είναι ο Iron Man

Η συμφωνία έκλεισε: ο Robert Downey Jr. θα είναι και πάλι ο Iron Man στα επερχόμενα Avengers 2 και, ω, τι έκπληξη, Avengers 3.

Iron-Man - Wallpaper 006

Ο Iron Man μάλλον ήταν και είναι ο πιο πετυχημένος κινηματογραφικός υπερήρωας της Marvel, και αυτό το οφείλει σε μεγάλο βαθμό στην ερμηνεία του Robert Downey Jr. Και τι έγινε που για να παίξει στην τρίτη ταινία… τσίμπησε γύρω στα 50 εκατομμυριάκια – σχεδόν το ένα τρίτο του συνολικού κόστους της; Τα άξιζε, αφού μαζί με το The Avengers έφεραν έσοδα της τάξης των… κρατιέστε; $2,7 δις (!) στην Marvel. Και έτσι, σιγά μην άφηνε την κότα με τα χρυσά αυγά να της φύγει!

Ο Robert, λοιπόν, συμφώνησε να παίξει και πάλι το ρόλο του ατσάλινου υπερήρωα για δυο ακόμη ταινίες, στα Avengers 2 και 3. Και αφού σε αυτά δεν είναι Ο πρωταγωνιστής, μα ένας από πολλούς χαρακτήρες, αυτό προφανώς θα του επιτρέψει να ζητήσει ακόμη περισσότερα για ρόλους στους οποίους… θα δουλέψει λιγότερο. Σιγά, λοιπόν, και από πλευράς του, μην έλεγε όχι!

Και έτσι ναι, τουλάχιστον για τα Avengers, ο Robert Downey Jr. θα είναι ο Iron Man.

Ody's thoughts

Θέλω να δω πόσα θα ζητούσε και πόσα θα του έδιναν για να ξαναπαίξει το ρόλο σε μια κανονική νεα τριλογία ταινιών με αυτόν ως βασικό πρωταγωνιστή.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.