Μετά από τόσα παιχνίδια, Lego… The Movie!

Λογικό δεν ήταν, αφού τα Legos απέδειξαν πως μπορούν να μεταλλαχτούν σε χαριτωμένες εκδοχές των μεγαλύτερων franchises, πως ήρθε η ώρα… να γίνουν ταινία;

Lego Bridge 008

Και όχι, δεν μιλάμε για κάποιο ντοκιμαντέρ για αυτά – έχουμε δει τέτοια και στο παρελθόν – μα για μια κανονικότατη animated ταινία στο ύφος αυτών της Pixar. Το σεναριάκι της φαίνεται συνειδητοποιημένο για την… αρπα-κόλα της υπόθεσης, και κάνει χιούμορ ακριβώς με αυτή τη φάση, με το πόσα διαφορετικά legos υπάρχουν, αλλά και με το πώς τα αντιλαμβανόμαστε οι ίδιοι – σε μικρή και… πιο προχωρημένη ηλικία.

Ody's thoughts

Καθόλου άσχημο. Κάπως… μέτριο, αλλά μάλλον αυτό ήταν αναμενόμενο από μια ταινία που προβλέπεται να δηλώνει φιλική σε ηλικίες… 3 και άνω.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.