Χαρείτε, απανταχού geeks… Έρχεται Star Wars: Battlefront!

Ω, ναι, μπορεί όλα να έδειχναν πως κάπου, κάπως, κάποτε θα βλέπαμε ένα νέο Battlefront, ένα First Person Shooter στον κόσμο του Star Wars, μα… Από τώρα;!

star wars battlefront 001

Η Electronic Arts και η DICE κατάφεραν να κάνουν την έκπληξη: μόλις πριν λίγους μήνες η Disney αγόρασε την εταιρεία του George Lucas και, ανάμεσα σε άλλα, πάγωσε την ανάπτυξη παιχνιδιών βασισμένων στο σύμπαν του Star Wars. Η επίσημη γραμμή ήταν πως ναι, θα συνεχίσουν την παραγωγή τους, μα δίνοντας έμφαση σε casual games – και οι περισσότεροι τίτλοι θα αναπτύσσονταν από ανεξάρτητες εταιρείες που απλά θα συνεργάζονταν με τη Disney/Πρώην-Lucasarts. Λίγο αργότερα, η Electronic Arts προσέγγισε τη Disney για αυτό το σκοπό και… Και μείναμε εκεί. Δεν υπήρχε κάποια είδηση, κάποιο μαντάτο.

Και τώρα, τσουπ, χθες η Electronic Arts εκτόξευσε στην E3 το παρακάτω trailer, κάνοντας τους παρευρισκόμενους (στην πλειοψηφία τους… φανατικοί geeks) να χειροκροτούν ασταμάτητα. Το Battlefront επέστρεψε.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.