Τσάμπα ξύλο στον τεκέ

Πόσες ευκαιρίες δίνονται στη ζωή ενός συντάκτη να γράψει έναν τέτοιο τίτλο; Δυστυχώς, όμως, το ίδιο το θέμα μας είναι το νέο Tekken Revolution, μια free to play multiplayer… εμπειρία ξύλου για το PlayStation 3.

Tekken Revolution 002

Η ανακοίνωση του Tekken Revolution στην E3 είπε πως είναι διαθέσιμο εδώ-και-τώρα, και δεν έχουμε κανένα λόγο να μην την πιστέψουμε.

Ody's thoughts

Κατά τα άλλα, ΔΕΝ συνδέω το PS3 μου στο PSN, οπότε δεν γνωρίζω αν ισχύει. Αν το δοκίμασε κανείς, ας μας πει γνώμες – τι λέει σε σχέση με τα προηγούμενα; Έχει lagging στις online μάχες;

Πρόκειται για μια δικτυακή, καθαρά multiplayer εκδοχή των Tekken για το PlayStation 3. Αν γνωρίζετε τι είναι τα Tekken, δεν χρειάζεστε περισσότερα – έχετε ήδη τρέξει να το κατεβάσετε.

Αν “δεν”, σκεφθείτε τα ως μια από τις γνωστότερες σειρές παιχνιδιών ξύλου και την πρώτη που κατάφερε να μεταφέρει τις μέχρι τότε επίπεδες μάχες παιχνιδιών σαν το Street Fighter στις τρεις διαστάσεις. Οι χαρακτήρες δηλαδή δεν πλακώνονται μόνο στην ευθεία, αλλά μπορούν και να μετακινούνται προς το βάθος της πίστας ή προς την κάμερα, κυρίως για να αποφεύγουν τις… εισερχόμενες φάπες από τον αντίπαλο.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.