Το Thief θα έρθει και στα PlayStation 3 – Xbox 360

Μετά από τόσες και τόσες δηλώσεις πως το Thief εξελίχθηκε, πως στην πορεία συνειδητοποίησαν πως είναι next-gen τίτλος, τσουπ, η Eidos την παίζει Microsoft και αλλάζει γνώμη.

Thief 002

Ναι, λοιπόν, το νέο Thief θα εμφανιστεί και στις τωρινές κονσόλες, στο Xbox 360 και το PlayStation 3 – συγγνώμη Wii/Wii U, αλλά είστε φορ δε πάνητζιρς.

Και δεν το λέμε εμείς: το λέει το ότι ο τίτλος είναι, κατόπιν αυτού, ένας από εκείνη την εκλεκτή παρέα που θα κυκλοφορήσει σχεδόν παντού εκτός-από-τις-κονσόλες-της-Nintendo. Σαν να λέμε Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4, PC και ίσως, αργότερα, και σε Mac, ένα πράγμα.

Thief 003

Η κυκλοφορία θα γίνει ταυτόχρονα σε όλες της πλατφόρμες, έτσι, για να νιώθει ακόμη πιο έξω από την παρέα που δεν την παίζει η Nintendo, για να μάθει να τους χαλάει το παιχνίδι με motion controls και tablets, και ας το πει στη μαμά της.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.