Το firmware update 4.45 για το PS3 είναι προβληματικό, η Sony το αποσύρει

Δεν πρόλαβε καλά-καλά να βγει και η Sony το μαζεύει άρον-άρον: ο λόγος για το τελευταίο της firmware update, 4.45, το οποίο φαίνεται ότι προκάλεσε πολλά προβλήματα σε ατυχείς κατόχους της κονσόλας οι οποίοι έσπευσαν να το εγκαταστήσουν. Η Sony, η οποία είδε τα fora ανακοινώσεών της να γεμίζουν από παράπονα, απέσυρε το προβληματικό firmware και ανάρτησε ξανά στη θέση του το προηγούμενο, 4.41.
Όπως αναφέρεται, η αιτία μάλλον εντοπίζεται στο ότι το καινούριο firmware δεν μπορεί να συνεργαστεί καλά με κονσόλες στις οποίες οι χρήστες έχουν αλλάξει το σκληρό δίσκο με μοντέλο χωρητικότητας άνω των 500GB. Μέχρι η Sony να δει τι φταίει, μάλλον η λύση για τους… πληγέντες είναι ένα rollback στο προηγούμενο firmware – υποθέτω ότι γίνεται recovery, δεν είμαι σε θέση να το τεστάρω -.

Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.