Τα… υπόλοιπα του Xbox από την E3

Υποστήριξη από indies, Minecraft – World of Tanks και Kinect Sports για το Xbox One. Πάνω-κάτω, αυτά.

Minecraft Xbox One Edition

Ο πρώτος τίτλος από ανεξάρτητο δημιουργό είναι και το μεγαλύτερο hit από ανεξάρτητο δημιουργό ever – κάτι που… μάλλον κάνει τον χαρακτηρισμό indie να χάνει το νόημα του. Όπως και να έχει, το Minecraft θα κάνει την εμφάνιση του σε Xbox One Edition, ανανεωμένο, με μεγαλύτερο κόσμο, βελτιωμένα γραφικά και… ακόμη περισσότερα πλάμματα να κάνουμε.
World of Tanks Xbox

Μαζί με αυτόν, το ιντερνετικό megahit World of Tanks θα έρθει αποκλειστικά (για τον κόσμο των κονσολών) στο Xbox 360, διατηρώντας τη… free to play φύση του (μέχρι τώρα μόνο το PlayStation 4 είχε επίσημα υποστήριξη για τίτλους με αυτό το μοντέλο εσόδων).

Kinect Sports Rivals 001

Τέλος, το Kinect Sports Rivals αναπτύσσεται από τη Rare και θα είναι ο… απαραίτητος casual τίτλος για όλους τους gamers οποιασδήποτε ηλικίας, που οφείλει να συνοδεύει κάθε νέα κονσόλα στο αρχικό λανσάρισμα της. Αναπτύσσεται από τη Rare και θα εμπεριέχει ποδόσφαιρο, αναρρίχηση, αγώνες jetski, bowling, tennis και σκοποβολή. Ό,τι πρέπει για… κοπάνημα μπροστά στην TV – και τον ανανεωμένο αισθητήρα του Kinect v2.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.