Πώς μοιράζεσαι παιχνίδια του PlayStation 4;

Η Sony αποφάσισε να παρουσιάσει ένα υπέρ-αναλυτικό video της εξαιρετικά πολύπλοκης διαδικασίας που θα απαιτείται για να μοιραστείς παιχνίδια με φίλους σου.

Share_ps4_games

Η εταιρεία αποφάσισε να… σπάσει πλάκα με την κατάσταση που έχει επικρατήσει σήμερα με τα μεταχειρισμένα παιχνίδια, με το να δανείζεις παιχνίδια σε φίλους σου και να δανείζουν αυτοί τα δικά τους σε εσένα, να ανταλλάζετε, να νοικιάζεις παιχνίδια από video clubs κ.λπ.

Ody's thoughts

Διονύση, το βλέπεις; :-P

Προφανώς η Sony, που κατά τις φήμες είχε έτοιμο και αυτή ένα σύστημα κλειδώματος των μεταχειρισμένων παιχνιδιών, αποφάσισε να μην το υλοποιήσει στη νέα της κονσόλα, ως ένα μεγάλο… fuck you στη Microsoft, που θα τη βοηθήσει και να την ξαναπροσπεράσει βάζοντας το PlayStation 4 στην πρώτη θέση των προτιμήσεων των gamers. Διότι, να θυμίσουμε, το Xbox One όχι μόνο καθιστά δύσκολη την ανταλλαγή, ενοικίαση και μεταπώληση παιχνιδιών (με βάση τα υπάρχοντα σχέδια της Microsoft – και αν δεν έχει… αλλάξει μυαλά ως αντίδραση, με τη σειρά της, στη Sony).

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.