Ο Yoshi πάει σε νέο νησί. Εσύ, θα πας εσύ;

Τι μανία μας έχει πιάσει με τους στίχους; Ίσως φταίει το να βλέπεις τη Nintendo να βουλιάζει πιο βαθειά στο βούρκο όπου έπεσε μόνη της και ουρλιάζει πως της αρέσει να πλατσουρίζει.

yoshis new island 001

Ορίστε, λοιπόν, οπαδοί της Nintendo: άλλος ένας τίτλος που όλοι ζητούσατε πώς και πώς, ενώ ο υπόλοιπος κόσμος γελούσε με την εμμονή της εταιρείας στις ίδιες τραγικές παλιμπαιδιστικές βλακείες εδώ και δυο δεκαετίες: το νέο νησί του Yoshi.

Κατά κόσμον Yoshi’s New Island, ο νέος τίτλος για το 3DS της Nintendo δεν διαφέρει από όλους τους παραπλήσιους παλαιότερους τίτλους της εταιρείας, δίνοντας και αυτός (όπως, για δες, η νέα περιπέτεια της Μπαγιονέτας) μια από τα ίδια σε όσους… έκλαιγαν που δεν είχαν περισσότερο από τα ίδια.

yoshis new island 002

Τώρα, να σχολιάσουμε τίποτα περισσότερο για το ότι η Nintendo εδώ και τόσες δεκαετίες δεν τολμά να παρουσιάσει ένα νέο franchise και επιμένει να μας δείχνει τον Σούπα Μάριο και τους φίλους του, πάλι και πάλι, σε σχεδόν πανομοιότυπους τίτλους με ελάχιστες αλλαγές και βελτιώσεις; Ελάτε, fanboys… Κατηγορήστε μας πως έχουμε άδικο. Φέρτε όμως μαζί σας, για να μην περιορίζεστε σε λογάκια αλλά να μπορείτε να αποδείξετε έμπρακτα τους ισχυρισμούς σας, και όλους τους τίτλους εκτός των κλασσικών και αναμενόμενων sequels που έδειξε η Nintendo στην E3. Περιμένουμε. Κανείς; Έναν;

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.