Ο Steve Ballmer της Microsoft… ψαρεύει ταινίες;!

Φήμες θέλουν τον χερ κουμαντάτ της Microsoft να τρέχει από meeting σε meeting με εταιρείες του Hollywood για να κλείσει αποκλειστικό περιεχόμενο για, τι άλλο, το Xbox One.

Όπως ανέφερε το Deadline, σύμφωνα με πηγές του, ο Steve Ballmer πηγαίνει από συνάντηση σε συνάντηση με στελέχη μεγάλων εταιρειών παραγωγής ταινιών, μαζί με την Nancy Tellem, υπεύθυνη των entertainment studios thw Microsoft, επιδεικνύωντας τις… χάρες του νέου Xbox One της εταιρείας. Στόχος του, όπως είπαμε, να συνάψει συμφωνίες για την αποκλειστική διάθεση περιεχόμενου μέσω της νέας ως-ένα-σημείο-κονσόλας της εταιρείας του, Xbox One.

Το Xbox One, όπως μας έδειξε και στην επίσημη αποκάλυψη του η εταιρεία, θα δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην τηλεοπτική/κινηματογραφική ψυχαγωγία και τα media, αντίθετα με τους προκατόχους του που δήλωναν πάνω από όλα παιχνιδομηχανές. Λογικό είναι, λοιπόν, πως για να μπορούμε να βλέπουμε media μέσω αυτού, θα πρέπει και να… υπάρχουν! Και έτσι, ο Ballmer… τρέχει από studio σε studio, με τη Microsoft να στοχεύει στη διάθεση περισσότερων από 40 προσαρμοσμένων εφαρμογών ψυχαγωγικού περιεχόμενου μέσω της νέας κονσόλας της, που θα διαφέρει από τις παραδοσιακές εκπομπές, σειρές και ταινίες, στο ότι θα εκμεταλλεύεται απόλυτα τη νέα πλατφόρμα της – π.χ. με την παρουσίαση πρόσθετων πληροφοριών, την υποστήριξη φωνητικών εντολών και νευμάτων του Kinect κ.λπ.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.