Ο Rayman απουσιάζει. Τα παράπονα σας, στους… Mariachi;!

Ένα από τα πιο όμορφα trailers της E3, αυτό του Rayman Legends. Και όχι μόνο για τα γραφικά του, αλλά κυρίως για τη χρήση της μουσικής.

Rayman_Legends_006

Από άποψη εμφάνισης, το Rayman Legends έδειχνε ούτως ή άλλως πανέμορφο από την πρώτη στιγμή της αποκάλυψης του. Η νέα περιπέτεια του Rayman και της παρέας του μοιάζει με κανονική ταινία κινουμένων σχεδίων, ενώ το χιούμορ είναι διάχυτο σε κάθε πτυχή της, σε σημείο που να μοιάζει βασικός πυλώνας στην ίδια τη δομή του παιχνιδιού.

Έτσι, το νέο trailer του τίτλου που παρουσιάστηκε στην E3 καταφέρνει να σε κάνει να σκάσεις ένα… ηλίθιο χαμόγελο από το ένα αυτί μέχρι το άλλο, καθώς συνειδητοποιείς πως η μουσική όχι μόνο είναι άρρηκτα δεμένη με τη δράση του παιχνιδιού και παράγεται από τον ίδιο τον πρωταγωνιστή (ή, μάλλον, την πρωταγωνίστρια) και τις κινήσεις του (της) στον κόσμο του τίτλου, αλλά και πως είναι ένα κομμάτι που γνωρίζεις πάρα μα πάρα πολύ καλά. Όπως το ερμηνεύουν Μεξικανοί Mariachi. Όλε!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.