Ο Σουπαμάριος σε 3D κόσμο. Πάλι.

Ερώτηση κρίσεως προς τη Nintendo: όταν έχεις βγάλει και εγώ δεν ξέρω πόσους τίτλους με τον Super Mario που εξελίσσονται σε 3D κόσμο, πόσο χαρακτηριστικό είναι το όνομα Super Mario 3D World για τη νέα του περιπέτεια;!

Super Mario World 3D 001

Έχετε ξαναδεί κανένα παιχνίδι με τον Super Mario να τρέχει πέρα-δώθε (συνήθως μόνο πέρα) στον κόσμο του, ο οποίος να προβάλλεται επί της οθόνης με 3D απεικόνιση; Τι πάει να πει ναι; Σα δε ντρέπεστε, βέβυλοι, που θα πείτε πως δεν ξέρει τι ονόματα δίνει στα παιχνίδια της η Nintendo!

Super Mario 3D World είναι, λοιπόν, το όνομα της νέας περιπέτειας του Σουπαμάριου στο Wii U. Χαρακτηριστικότατο, έτσι; Κατά τα άλλα, το παιχνίδι παρουσιάζεται σαν να παραπέμπει περισσότερο στα κλασσικά επίπεδα platform games της σειράς στα NES/SNES, άσχετα με το αν η δράση του είναι εντελώς διαφορετική (τρείς διαστάσεις, you know) ενώ υποστηρίζει και μέχρι και τέσσερις παίκτες (αντίθετα με τα κλασσικά που ήταν single player).

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.