Ξεχάστε το Baldur’s Gate σε smartphones και tablets

Τουλάχιστον προσωρινά, τα remakes των κλασσικών rpgs Baldur’s Gate εξαφανίστηκαν από τα καταστήματα των Apple και Google.

Baldurs Gate

Όπως αναφέρει στο επίσημο site των τίτλων ο Trent Oster, πρόεδρος των Beamdog και Overhaul Games, λόγω προβλημάτων με τον εκδότη των τίτλων δεν είναι δυνατή η συνέχιση διάθεσης τους. Τουλάχιστον, για την ώρα, και μέχρι να επιλυθούν τα όποια προβλήματα, για τα οποία ο ίδιος και η εταιρεία του δεν μπορούν να μας πουν περισσότερα.

Baldurs Gate - Enhanced Edition

Πάντως, όπως εξήγησε σε ένα σύνολο ερωτήσεων-απαντήσεων στο site, όσοι έχουν ήδη αγοράσει το Baldur’s Gate: Enhanced Edition θα μπορούν να το κατεβάσουν παρά το ότι δεν θα είναι διαθέσιμο σε νέους αγοραστές, ενώ ναι, αυτό σημαίνει πως αναβάλλεται και η κυκλοφορία του δεύτερου τίτλου της σειράς, Baldur’s Gate II: Enhanced Edition.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.