Νέο trailer για το Gran Turismo 6 και… Κάτσε, αυτό ΔΕΝ είναι κανονικό video;!

Το Gran Turismo 6 θα κυκλοφορήσει για το… γερασμένο (και καλά) PlayStation 3 και ουχί το επόμενο PlayStation 4. Άρα, ΠΩΣ γίνεται και παρουσιάζει τέτοια γραφικά; Όχι, πείτε μας!

gran turismo 6 003

Οι δημιουργοί του ισχυρίζονται πως χρησιμοποιούν την τεχνική του μεταβλητού tesselation για να αυξάνουν τη λεπτομέρεια στα τρισδιάστατα γραφικά του κόσμου του νέου Gran Turismo. Ναι, καλά: έχουμε και στα PCs εδώ και χρόνια δυναμικό tesselation, οπότε, δεν είναι αυτό το μυστικό του.

Λένε, όμως, και πως αναβάθμισαν το μοντέλο φυσικής, με νέες engines για την συμπεριφορά των λάστιχων των αυτοκινήτων αλλά και της επιρροής του αέρα στο σασί τους. Ναι, καλά… Έχουμε ξαναδεί τέτοια και σε άλλα παιχνίδια του είδους.

Μάλλον είναι η ανανεωμένη μηχανή rendering του Gran Turismo 6, που αναλαμβάνει την απόδοση των τρισδιάστατων γραφικών επί της οθόνης. Ναι, αλλά το PlayStation 3, ως γερασμένο, δεν θα μπορούσε να σηκώνει μια νέα, τόσο δυνατή μηχανή rendering. Άρα;

Εξωγήινη τεχνολογία είναι. Να μας το θυμηθείτε. Πήραν αλγόριθμους από την Area 51 και το Σπήλαιο της Παιανίας, αυτό έκαναν! Δεν εξηγείται αλλιώς!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.