Νέο Fallout στην E3; Δεν έχει. Γιατί; Μα, παμε καλά;

Κατά τον Pete Hines της Bethesda, μάλλον είναι κομματάκι παράλογο το να περιμένουμε ένα νέο Fallout από τη Bethesda Games Studios τη στιγμή που καλά-καλά δεν τελείωσαν τον προηγούμενο τίτλο τους!

Fallout

Συνοπτικά, η απάντηση του σημαίνει το εξής:

Quote:

Είναι πολύ νωρίς.

Fallout Wallpaper 001Όπως εξήγησε στο Polygon, η δική του εταιρεία δεν πολυσυμπαθεί το να κυκλοφορεί ένα τίτλο κάθε χρόνο σε κάθε franchise. Παίρνουν το χρόνο τους για να δημιουργήσουν κάθε παιχνίδι, και δεν βιάζονται να μας το δώσουν παρά μόνο όταν είναι έτοιμο. Με αυτό κατά νου, δεν είναι κομματάκι… τρελό από πλευράς μας να περιμένουμε να δούμε ένα νέο Fallout από τώρα;

Ο ίδιος άφησε υπονοούμενα πως, και να ετοιμάζεται (που, άρα… μαλλον ετοιμάζεται), θα ήταν πολύ νωρίς για να μας δείξουν το οτιδήποτε από αυτό. Μην ανησυχείτε, όμως. Όπως είπε…

Quote:

…αυτό δεν σημαίνει πως θα… αράξουμε και θα περιμένουμε έξι με επτά χρονάκια μέχρι να κυκλοφορήσει ένα παιχνίδι από μια ομάδα μας. Είναι, όμως, μεγάλα παιχνίδια, που χρειάζονται πολύ χρόνο, και οι φίλοι μας πρέπει να καταλάβουν πως έχουμε ένα πολύ συγκεκριμένο τρόπο που τα αντιμετωπίζουμε.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.