Νέος Σούπερ Λουήτζης Συ. Να σε χαιρόμαστε.

Εσύ είσαι ο νέος super βλαμμένος της Nintendo. Με άλλα λόγια, εσύ αναλαμβάνεις τον έλεγχο του Λουήτζη, του Super Luigi, στο New Super Luigi U. Για το Wii U.

New Super Luigi U 002

Επιτέλους, η Nintendo κατάλαβε πως τα expansions, add-ons και DLCs σε υπάρχοντες τίτλους… έχουν ψωμί. Και, ευτυχώς, αντίθετα με άλλες εταιρείες, αυτή δεν παρέχει απλά ένα καπελάκι ή μια άχρηστη πανοπλία για μόλις €9,99, αλλά σχεδόν ένα πλήρες παιχνίδι σε προσιτή τιμή. Μοναδικό πρόβλημα, πως πρωταγωνιστεί… ο βλαμμένος!

Ναι, λοιπόν, η Nintendo ανακοίνωσε πως θα διαθέσει μια ολόκληρη περιπέτεια με περισσότερες από 80 πίστες μέσω του Nintendo eShop για μόλις $19,99. Και ως expansion, δεν θα είναι απόλυτα αυτόνομη, αλλά θα πατάει στο New Super Mario Bros U. Και πέρα από 80 νέες πίστες σε αυτό, θα αλλάζει και τον κεντρικό χαρακτήρα του, αφού σε αυτό θα πρωταγωνιστεί ο… βλαμμένος αδελφός του Σουπαμάριου, ο Λουήτζης.

Πρόκειται, όπως είπαμε, για το New Super Luigi U, και για να μην μείνουν παραπονεμένοι όσοι αγαπούν τον βλαμμένο μα όχι και τον Σουπαμάριο, θα κυκλοφορήσει και αυτόνομα, για μόλις $29,99, ώστε να μπορεί να το παίξει στο Wii U του και όποιος δεν έχει αγοράσει το New Super Mario Bros.

Τώρα, ποιος θα ήθελε να αγοράσει μια περιπέτεια του Λουήτζη αντί του Σουπαμάριου, δεν το γνωρίζουμε. Μπάμπη;

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.