Και το κόστος του Xbox One είναι…

ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΑ ΕΥΡΩ, κυρίες και κύριοι, κατοχυρώνεται στον κύριο με τη λαδωμένη γραβάτα! Ώ, ναι!

Xbox_Live_Points_Card.jpg
Δεν το είχαμε πει; Το είχαμε πει – και όχι μόνο εμείς. Ένα μισθό, πάνω-κάτω (έτσι που έχουν γίνει σήμερα οι μισθοί), θα κόστιζε η νέα κονσόλα της Microsoft, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις που είχαμε κάνει τόσο εμείς, τόσο άλλοι αρθρογράφοι και άτομα που ζουν στην τεχνολογία, όσο και ο ξάδελφος Τζόσουα με το Κληρονομικό Χτένισμα. Και να που βγήκαμε αληθινοί.

€500, λοιπόν, ή για την ακρίβεια €499 (το ένα, για το φιλοδώρημα στο παλικάρι της αλυσίδας που θα μας το πουλήσει) θα κοστίζει το Xbox One. Και για ακόμη μια φορά καταφέρνει το ασύληπτο, να καμπυλώσει το χρόνο και να μας μεταφέρει σε μια εποχή όπου το Ευρώ έχει την ίδια ισοτιμία με το Δολάριο, αφού εις το μάμα-Αμέρικα θα κοστίζει, όχι, πόσο λέτε; Ω, ναι: $500 (ΟΚ, εντάξει, $499).

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.