Η Microsoft διαφημίζει το… PlayStation 4!

Ώπ! Αυτό κι’ αν έχει πλάκα! Η Microsoft ρώτησε τους οπαδούς της στο Facebook ποιά ήταν τέσσερα παιχνίδια, μάλλον με αφορμή την επικείμενη E3. Το δεύτερο; Όχι δικό της..!

Microsoft shows Killzone in Facebook

Από τα τέσσερα παιχνίδια επόμενης γενιάς των οποίων η Microsoft έδειξε εικονούλες στο Facebook και ρώτησε τους οπαδούς της ποιο είναι ποιο, το ένα ήταν εμφανώς το νέο Forza. Το τρίτο, ίσως όχι και τόσο εμφανώς, το νέο Madden. Το τέταρτο; Ε, με τη σιλουέτα ενός φαντάρου με το γκάνι στο χέρι και ένα σκύλο να τον κοιτάζει, μάλλον το Call of Duty: Ghosts, τι άλλο. Το δεύτερο, όμως…

Το δεύτερο ήταν το νέο Killzone, ένας τίτλος που αναπτύχθηκε από την Guerilla για λογαριασμό της Sony, με χρήματα της Sony. Και ναι, αυτό σημαίνει πως είναι αποκλειστικός τίτλους του PlayStation 4! Κάτι, δηλαδή, σαν η Sony να διαφημίζει το… Halo.

Προφανώς πρόκειται για κάποιο μπέρδεμα, με κάποιο στέλεχος διαφημιστικού τμήματος της εταιρείας που… δεν έχει για χόμπι το gaming να έχει χρησιμοποιήσει μια λάθος εικόνα, νομίζοντας πως, και αυτός ο τίτλος, δικός τους θα ήταν. Έλα που δεν ήταν! Εκτός, βέβαια, αν όπως ανέφεραν κάποιοι αστειευόμενοι, αυτό εννοούσε η Microsoft όταν είπε πως έχει σκάσει ένα δισεκατομμύριο δολάρια για αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox One: πως… αγόρασε και τα αποκλειστικά παιχνίδια του PlayStation 4!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.