Η Atari έβαλε φρένο στο Baldur’s Gate

Ναι, η Atari εμπόδισε τελικά τη Beamdog από τη διάθεση του ανανεωμένου Baldur’s Gate σε smartphones και tablets.

Baldurs Gate Wallpaper 003

Πριν λίγες ημέρες είχαμε αναφέρει πως το remake του κλασσικού Baldur’s Gate είχε αφαιρεθεί από τα καταστήματα των Apple-Google, και η δημιουργός του, Beamdog, είχε αναφέρει απλά πως είχε κάποια προβλήματα με τον εκδότη του τίτλου. Τώρα… μάθαμε περισσότερα.

Η διάθεση του τίτλου διακόπηκε κατόπιν σχετικού αιτήματος της Atari, που διαθέτει τον τίτλο μέσω του επίσημου site της, του Steam και της Amazon.

Η Beamdog αισιοδοξεί να βρεθεί λύση για να επιστρέψει ο τίτλος σε smartphones και tablets, αλλά και να μπορέσει να διαθέσει ένα σημαντικό patch του σε όσους τον έχουν ήδη αγοράσει, καθώς και να συνεχίσει την ανάπτυξη του remake του Badur’s Gate 2 – και αργότερα, γιατί όχι, ενός καθαρά δικού της Baldur’s Gate 3.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.