Η μεγάλη μάχη των zombie ninjas. Ναι. Zombie ninjas.

Έχετε ακούσει για το Ninja Gaiden Z; Όχι, όχι τα συνηθισμένα Ninja Gaiden, αλλά αυτό το εναλλακτικό παρακλάδι της σειράς, που είναι… εντελώς αλλού;!

Ninja Gaiden Z 003

Ο τίτλος ετοιμάζεται εδώ και καιρό και το νέο trailer του από την E3 απλά μας… επιβεβαίωσε την ύπαρξη του – παράλληλα ανακοινώνοντας πως θα έρθει και προς PlayStation μεριά.

Ninja Gaiden Z 001

Για όσους δεν έχουν ακούσει για αυτό, δεν έχει ως πρωταγωνιστή τον Ryu Hayabusa, ούτε αποτελεί κεντρικό κομμάτι της σειράς. Όπως ήταν το Metal Gear Rising: Revengeance μια νέα, παράλληλη σειρά στα κεντρικά Metal Gear Solid, έτσι και το YAIBA: Ninja Gaiden Z είναι μια νέα, παράλληλη σειρά, ο πρωταγωνιστής της οποίας επιστρέφει από τους νεκρούς για να εκδικηθεί, ω, για δες, τον Ryu Hayabusa! Στο δρόμο του προς την εκδίκηση, πολλοί-πολλοί περισσότεροι νεκροί – αν και φανταζόμαστε πως δεν θα είναι τα μόνα εμπόδια.

Ninja Gaiden Z 002

Το YAIBA δείχνει ακόμη πιο βίαιο από τα Ninja Gaiden που έχουμε δει μέχρι σήμερα, δίνοντας περισσότερη έμφαση στο… διαμελισμό των αντιπάλων, ενώ υιοθετεί καρτουνίστικο στυλ που – και λόγω θέματος – θυμίζει αρκετά το Afro Samurai.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.