Ετοιμαστείτε για… λιώσιμο με το Destiny of Spirits

Τα ξέρουμε εμείς κάτι τέτοια. Τα βλέπεις και δεν έχουν και τόσο σπουδαία γραφικά ή ήχο, και σιγά-σιγά κολλάς με την πολύπλοκη δράση τους, καταλήγοντας να… μουδιάζεις ακίνητος στην τουαλέτα.

destiny of spirits 001
Τι πάει να πει δεν παίζετε με το PlayStation Vita στην τουαλέτα; Και τότε, γιατί το πήρατε;! Όπως και να έχει, το Destiny of Spirits δεν δείχνει και πολύ σπουδαίο από το trailer του, αλλά οι φανατικοί της στρατηγικής σκέψης μάλλον θα αρχίσουν να πατάνε pause και να εκτιμούν τα mechanics του από τώρα, περιμένοντας το πώς και πώς.

Διότι, βλέπετε, εντάσσεται σε εκείνη την περίεργη κατηγορία συνήθως ασιατικών τίτλων, σαν το Final Fantasy Tactics, που τα ξεκινάς για την πλάκα σου και σιγά-σιγά βυθίζεσαι σε στατιστικές και παραστατιστικές, με τον αγώνα κατά του κακού να μπαίνει σε δεύτερη μοίρα σε σχέση με τις συνεχείς αναβαθμίσεις και την γενικότερη εξέλιξη των χαρακτήρων σου.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.