Δωρεάν – και μόνο με… ένα χαρακτήρα (;!) το Killer Instinct

Και αφού πήραμε μια πρώτη γεύση από το νέο Killer Instinct για το Xbox One, ορίστε και οι πρώτες ενδιαφέρουσες (και κομματάκι… απογοητευτικές!) πληροφορίες για αυτό.

Killer Instinct 001
Το νέο Killer Instinct έχει ως θετικότατο χαρακτηριστικό πως θα συνοδεύεται από μηδενικό κόστος. Ναι, όπως λέμε τσαμπέ-ολέ, όποιος-θέλει-παίζει, δώσε-και-μένα-μπάρμπα ένα πράγμα. Και πάμε στα αρνητικά…

Αντίθετα με ό,τι περιμέναμε, ο τίτλος – λένε – θα προσπαθήσει να ανανεώσει την κλασσική σειρά, αλλάζοντας λιγάκι και το σύστημα χειρισμού της. Πάει, δηλαδή, το ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της. Το νέο Killer Instinct θα προσεγγίζει περισσότερο τα τυπικά παιχνίδια του είδους (σαν να λέμε άλλος-ένας-μιμητής-του-Street-Fighter).

Το δεύτερο αρνητικό, είναι πως θα έχει μόνο έναν χαρακτήρα που θα μπορεί να επιλέξει ο παίκτης – και αυτός… μάλλον ο τελευταίος που θα διάλεγε κανείς στα παλαιότερα Killer Instincts, ο Jago. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα υπάρχουν και άλλοι χαρακτήρες (αφού εξάλλου… να, να’τοι, στην οθόνη, τους δέρνεις, γιατί να μην μπορείς και να τους διαλέξεις;!). Απλά… θα κοστίζουν.

Μικρό το κακό, λοιπόν, στη δεύτερη περίπτωση, αλλά όπως και να το κάνουμε, free-to-play δεν το λες.

Ody's thoughts

Αυτά στην εποχή μου εμείς τα λέγαμε demos. Τι ξέρω, όμως, εγώ, ο παππούς;

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.