ΓΙΕΑ ΜΠΕΗΜΠΗ! Άλλος ένας τίτλος με τον Λουήτζη

Ο Μάριος και ο Λουίτζης είναι μια Ονειρική Ομάδα. Έτσι, τουλάχιστον, πιστεύει η Nintendo. Εμείς; Γκντούπ… Γκντούπ… Γκντούπ…

Mario and Luigi - Dream Team

ΌΟΟοοΟΧΙΙΙΙ είναι η απογοητευμένη κραυγή εκατομμυρίων gamers (καλά, τουλάχιστον εμένα) στο άκουσμα της είδησης πως ΝΑΙ, η Nintendo έχει έτοιμο ΑΛΛΟΝ ΕΝΑ ΤΙΤΛΟ με τα δυο παιδιά-θαύματα της, τα πρότυπα της τέλειας μασκώτ, τους δυο μουστακαλήδες υδραυλικούς αδελφούς Μάριο και Λουήτζη.

Ναι βρε, αυτούς τους δυο με τα παντελόνια με τις τιράντες. Ναι, που ο ένας φημίζεται γιατί είναι βλαμμένος (μα, κυριολεκτικά) και ο άλλος για το ότι… εμ… για το ότι λέγεται Μάριος.

Ody's thoughts

Και ο Φραγκούλης Μάριος λέγεται, αλλά τουλάχιστον κάτι κάνει και τον ξέρουμε. Ah, well…

Ο νέος τίτλος τους, λοιπόν, είναι άλλο ένα τρομερά αστείο action RPG (δεν το λέμε εμείς, η Nintendo το λέει) που συνδυάζει τους κόσμους του PiΑΠΟΣΤΡΟΦΟΣillo Island με τη φαντασία του Λουήτζη. Ναι, του βλαμμένου εκ των δυο.

Ody's thoughts

Το ΑΠΟΣΤΡΟΦΟΣ το πρόσθεσα εγώ αντί της κανονικής αποστρόφου που χρησιμοποιεί η Nintendo στο όνομα, θεωρώντας πως η δική της προσέγγιση είναι εξυπνότερη ή διαβάζεται ευκολότερα. ΧΑ, Nintendo! ΧΑ, λέγω! Αχέμ. Συνεχίζουμε.

Στα high points του τίτλου η Nintendo αναφέρει το ότι θα μπορείς να εμφανίζεις στην οθόνη χιλιάδες βλαμμένους (αυτή τους λέει Λουήτζηδες) που θα μπορείς να πλάθεις σε διαφορετικές μορφές (σαν κουλουράκια) όπως, π.χ., πύργους-τραμπολίνα, καταστροφο-μπάλες και τέτοια (εντάξει, όχι σαν κουλουράκια).

Θα μπορείς, επιπλέον, να ρίχνεις δάχτυλο (poke, εσείς ΠΩΣ θα το μεταφράζατε;!) και να γαργαλάς (tickle, αγγλομαθείς μου εσείς) τον Λουήτζη στην κάτω οθόνη του 3DS ώστε να επηρεάζεις τον ονειρόκοσμο που φαίνεται στην επάνω οθόνη. Ναι βρε, γαργαλώντας το βλαμμένο. Ω, πόσο διασκεδάζουμε όλοι γαργαλώντας το βλαμμένο.

Ody's thoughts

Αχέμ. Ως εδώ. Δεν μπορώ άλλο, σταματάω να συνεχίσω να κοπανάω το κεφάλι μου στο σημείο που συζητούσα με τη σύζυγο πως λέγαμε να ρίξουμε τον τοίχο. Μια-δυο τέτοιες ανακοινώσεις ακόμη και έτοιμος. Γκντούπ…Γκντούπ…Άου…Γκούντπ…Γκ….π…φφ..

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.