Βλέπεις ταινία, ή παιχνίδι, στο trailer του Watchdogs από την E3;

Το πιο κινηματογραφικό από τα trailers του πολυαναμενόμενο Watchdogs που η Ubisoft έδειξε στην E3 έχει τόσο καλή σκηνοθεσία και ποιότητα γραφικών ώστε να μην φαίνεται πως μιλάμε για παιχνίδι!

Watchdogs 004

Αν δεις μια-δυο σκηνές του αφηρημένος, δικαιολογείσαι να νομίσεις πως βλέπεις trailer από την επόμενη μεγάλη χολιγουντιανή παραγωγή. Και όμως, είναι διαφημιστικό για παιχνίδι – αν και μάλλον δεν μιλάμε για γραφικά μέσα από το ίδιο, αλλά για ένα έξυπνα προετοιμασμένο trailer, του οποίου η προσεγμένη σκηνοθεσία κλέβει τα όποια μειονεκτήματα των γραφικών.

Ως… bonus track, ένα βιντεάκι με περισσότερη ingame δράση από τον τίτλο – διότι, όπως και να το κάνουμε, τα cinematic trailers σε βάζουν μεν στο κλίμα, αλλά συχνά-πυκνά είναι… άσχετα με το πώς παίζει το ίδιο το παιχνίδι. Πατατάκια έχομεν; Αναψυκτικό; Όμορφα! Κλικ στα play! ΟΧΙ ταυτόχρονα βρε Μπάμπη! Ένα-ένα!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.