Ανανεωμένο Xbox 360 και… τσάμπα games!

Αν και το Xbox One έρχεται-έρχεται, η Microsoft φρόντισε όχι μόνο να συνεχίσει την υποστήριξη του Xbox 360, αλλά και να το κάνει αρκετά ελκυστικό ώστε να αξίζει, ακόμη και μέχρι τότε, να το αγοράσεις!

Xbox_Chrome_Joypads_000.jpg

Όπως είχε ακουστεί, η Microsoft παρουσίασε στην E3 μια νέα έκδοση του Xbox 360, που είναι ανασχεδιασμένη με τη λογική του Xbox One ώστε να δείχνει αρκετά πιο σύγχρονο. Από άποψη εμφάνισης. Διότι, στο εσωτερικό του, δεν γνωρίζουμε (από τώρα) τι θα έχει αλλάξει.

Ακόμη πιο ενδιαφέρον, όμως, είναι πως μέχρι την κυκλοφορία του Xbox One, και ως ευχαριστώ προς τους οπαδούς του Xbox 360 που έχουν Gold λογαριασμό στο Xbox Live, θα τους δίνει δώρο δυο παιχνίδια κάθε μήνα. Και όχι τυχαίους ή μικρούς τίτλους, αλλά πραγματικά blockbusters. Η αρχή θα γίνει με τα… Halo 3 και Assassin’s Creed 2, ενώ για να γιορτάσει την Ε3, θα δώσει ως πρόσθετο δωράκι το Fable 3.

Η νέα έκδοση του Xbox 360 είναι ήδη έτοιμη για τα καταστήματα – θέμα χρόνου να φτάσει σε αυτά. Οι τιμές της στην Αμερική θα ξεκινούν από $199.99 για την έκδοση με 4GBs αποθηκευτικού χώρου και από $299.99 για την έκδοση με 250GBs, ενώ θα υπάρχει και η… αναμενόμενη Kinect Edition, που θα πακετάρει την μικρή έκδοση (με τα 4GBs χώρου) με ένα Kinect.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.