Έρχεται νέο Fable στο Xbox One. Ή όχι;

Αν το άνοιγμα νέων forums για το Fable από την Lionhead δεν μεταφράζεται σε νέο τίτλο για το Xbox One, να μη με λένε Σταύρο.

Fable 003

Και ακριβώς επειδή δεν με λένε Σταύρο, μπορεί και, τελικά, να μην είναι αυτό – ναι, παίζω εκ του ασφαλούς. Σε λίγες ημέρες, όμως, περιμένουμε να δούμε τους πρώτους τίτλους του Xbox One στην E3. Η Microsoft έχει δηλώσει πως επένδυσε μέχρι και $1 δισεκατομμύριο στην ανάπτυξη τίτλων αποκλειστικά για τη νέα κονσόλα της, μέσω των δικών της studios. Και ένα από αυτά είναι και η Lionhead. Από την οποία, μετά την ολοκλήρωση του τελευταίου Fable για το Xbox 360, έφυγε (ή μήπως εκδιώχθηκε;!) ο Peter Molyneux. Που έχει αναφέρει στο παρελθόν και πως βαριέται τρελά τα sequels.

Μήπως…

Μήπως όλα τα παραπάνω σημαίνουν πως θα δούμε νέο τίτλο Fable στο Xbox One, και το άνοιγμα των forums είναι η προετοιμασία για την αποκάλυψη του; Ή μήπως η Lionhead καθόταν και έπαιζε μπιλιάρδο τους τελευταίους μήνες, δίχως να ετοιμάζει κάτι καινούργιο. Άραγε;

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.