Πρόταση γάμου μέσα από Google Glass

Δεν ξέρω αν συνιστά trend, ή αν είμαστε ηλίθιοι που καθόμαστε κι ασχολούμαστε, αλλά μόλις εθεάθη στο YouTube η ρομαντική πρόταση γάμου ενός φερέλπιδος νεανία στην αγαπημένη του “πριγκήπισσα”, επί αγγλικού εδάφους. Η πρόταση γάμου που έγινε δεκτή από την κοπέλα με συγκίνηση και συνοδεύτηκε από αγκαλιές, φιλιά και ανάλογους συνοδευτικούς ήχους (…) μεταδόθηκε στα μέσα της κυβερνόσφαιρας συνοδευόμενη από το hash-tag #througlass, για να μην αμφιβάλλει κανείς για του λόγου το αληθές (αν και δε νομίζουμε ότι θα πέσει καμία κυβέρνηση αν αποδειχτεί ότι ο τύπος δεν φορούσε τα GGlasses…). – Εγώ προσθέτω και το #eleos…

Galacticus's thoughts


Πέρα από το ηλίθιο και την ποζεριά του πράγματος, καθώς δεν είναι ανάγκη να φοράς Google Glass σαν το cyborg, για να βιντεοσκοπήσεις και να δημοσιοποιήσεις μιας προσωπική σου στιγμή, εκείνο που έχει πλάκα είναι τα σχόλια στην είδηση από το site που παραθέτω ως πηγή. Ένα ωραίο: “το δαχτυλίδι ήταν πιο φτηνό από τα γυαλιά” κι ένα άλλο “επόμενο level: διαζύγιο” :))

Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.