Τρέχει να ετοιμάσει το iRadio η Apple

Φήμες θέλουν την Apple να… παλεύει να προλάβει να ετοιμάσει τη νέα δική της μουσική υπηρεσία, το φημολογούμενο iRadio, πριν την φετινή WWDC.

Από ό,τι ακούγεται, λοιπόν, η Apple… τρέχει να κλείσει τις συμφωνίες που ψήνει εδώ και καιρό με τις μεγάλες δισκογραφικές εταιρείες, ώστε να μπορέσει να έχει έτοιμη τη δική της απάντηση στις… Πανδώρες του πλανήτη (βλέπε Pandora radio), το συντομότερο δυνατόν.

Μέσα στο Σαββατοκύριακο, λένε, η Apple έκλεισε συμφωνία με την Warner Music Group ενώ συνεχίζει να ψήνει τη Sony Music Entertainment και το ανεξάρτητο παρακλάδι της, Sony/ATV (που έχει ονόματα όπως η Lady Gaga και η Taylor Swift), ενώ τα… έχει ήδη κάνει πλακάκια με τη Universal Music Group.

Αντίθετα με τις ανταγωνιστικές προτάσεις, η μουσική απάντηση της Apple λέγεται πως δεν θα έχει κάποιο κόστος, μα θα συνοδεύεται από διαφημίσεις.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.