Το Dead Trigger 2 μας επιδεικνύει τους Tegra 4

Το πρώτο Dead Trigger ήταν ένα από τα εντυπωσιακότερα παιχνίδια για smartphone. Το sequel όχι μόνο δεν διαφέρει, αλλά λειτουργεί και ως… επίδειξη για τους Tegra 4 της Nvidia.

Dead Trigger 2 001

Για όσους δεν γνωρίζουν το ονοματάκι, οι Tegra είναι τα τσιπάκια της Nvidia που συνδυάζουν επεξεργαστή και σύστημα γραφικών (και σύστημα δικτύωσης/τηλεφωνίας/μπλα-μπλα…) σε σύγχρονα smartphones και tablets.

Οι Tegra 4 είναι οι τελευταίοι… απόγονοι της δυναστείας, και προφανώς οι πιο εξελιγμένοι της παρέας σε δυνατότητες. Και είναι τόσο… uber, που τίποτα μέχρι σήμερα δεν είχε καταφέρει να τους ξεζουμίσει. Μέχρι σήμερα.

Dead Trigger 2 003

Το νέο trailer του Dead Trigger 2, λοιπόν, είναι αυτός ο τίτλος. Είναι ένα από τα πρώτα παιχνίδια που δείχνουν πως, ναι, φτάσαμε πια στο σημείο να μπορούμε να παίζουμε σε smartphones και tablets τίτλους αντίστοιχους με αυτούς που χαιρόμαστε στα PCs και τις κονσόλες μας (ή, έστω, που παίζαμε σε αυτά πριν ένα, άντε δυο χρονάκια).

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.