Το Android βάζει πλώρη για Ινδία

Σύμφωνα με τους Economic Times, η Google σκοπεύει να ανοίξει λιαν συντόμως δικά της καταστήματα στην Ινδία, με στόχο την περαιτέρω προώθηση του Android.

Η Google είχε ήδη ανοίξει δικά της καταστήματα στην Αμερική, με το όλο εγχείρημα να μοιάζει περισσότερο με πείραμα. Από ό,τι φαίνεται, όμως, μάλλον… ήρθαν για να μείνουν, αφού η επόμενη χώρα όπου θα κάνουν την εμφάνιση τους είναι η Ινδία.

Οι Ινδοί καταναλωτές θα μπορούν να μπουν σε αυτά, να δουν με τα ματάκια τους και να παίξουν με τα χεράκια τους smartphones και tablets με Android από εταιρείες όπως Samsung, Sony, HTC, LG, ASUS και άλλες.

Όπως και στα καταστήματα της Apple, έτσι και σε αυτά θα υπάρχουν ειδικοί, γνώστες κάθε πτυχής του Android, που θα ενημερώνουν για τα… τερτίπια του και θα βοηθούν στη χρήση του.

Όλως περιέργως, τα καταστήματα, το πρώτο από το οποίο θα βρίσκεται στο Νέο Δελχί, δεν θα τα ανοίξει μόνη της η Google, αλλά σε συνεργασία με την εκεί μεγάλη αλυσίδα ηλεκτρονικών Spice Global.

Ody's thoughts

Μη σας φανεί περίεργο, λοιπόν, αν σε ένα-δυο χρονάκια έχουμε και εδώ επίσημα καταστήματα της Google με τη στάμπα του… Κωτσόβολου, ή άλλης δικής μας αλυσσίδας καταστημάτων του είδους.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.