Και άλλο υψηλόβαθμο στέλεχος της HTC γνέφει… bye-bye

Ο Matthew Costello, Chief Operating Officer της HTC, είναι ο τελευταίος της… παρέας που την αποχαιρετά. Μήπως να καθιερώσουμε Δελτίο Ατόμων Που Την Εγκαταλείπουν;!

htc one 001

Ακούγεται άσχημο αλλά, δυστυχώς, η κατάσταση με την HTC θυμίζει… πλοίο που βυθίζεται, με τα… ποντίκια να το εγκαταλείπουν πανικόβλητα. Όχι πως η HTC είναι πλοίο που βυθίζεται – και οι εργαζόμενοι της,,, ποντίκια. Ω, όχι. Απλά, οι δυο αυτές τάσεις μαζικής φυγής έχουν, όπως και να το κάνουμε, κάποια κοινά.

Ναι, λοιπόν, άλλο ένα υψηλόβαθμο στέλεχος εγκατέλειψε την εταιρεία, υποθέτουμε αναζητώντας πρασινότερα λειβάδια – ή, για να μείνουμε πιστοί στο αρχικό παράδειγμα μας… βάρκες που να μην μπάζουν νερά από παντού.

Τουλάχιστον, το smartphone-στοίχημα, HTC One της εταιρείας, στο οποίο είχε ποντάρει το μέλλον της, δείχνει να τα πηγαίνει καλά στην αγορά. Δυστυχώς, όχι τόσο καλά όσο οι αντιπροτάσεις του… μεγαθήριου Samsung.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.