Κάτω $50 το Shield της Nvidia – πριν καν κυκλοφορήσει.

Η Nvidia δεν τα είχε υπολογίσει καλά – αυτό είναι το σίγουρο. Τώρα, το ποιά δεν είχε υπολογίσει – το πόσο θα της κόστιζε ή το… πόσο θα πουλήσει – το νέο της Shield, δεν το γνωρίζουμε.

Project-Shield - Nvidias-portable-console 002

Όπως και να έχει, η εταιρεία αποφάσισε να μειώσει την τιμή της πρώτης της απόπειρας δημιουργίας ενός δικού της ολοκληρωμένου μηχανήματος, της φορητής κονσόλας Shield, κατά $50. Έτσι, το κόστος της θα ξεκινά επίσημα από τα $299.

Ody's thoughts

Μήπως, λέω μήπως, μια διαφορά $50 δολαρίων σε σχέση με το… next-gen PlayStation 4 να την έκανε να αναθεωρήσει για το πόσο θα μπορούσε να χρεώσει μια παιχνιδο-κονσόλα που, ουσιαστικά, κάνει ό,τι και ένα σύγχρονο… smartphone με Android; Μήπως, λέω!

Galacticus's thoughts

Θεωρητικά η κονσολίτσα είναι αριστούργημα, αλλά στην πράξη έχει τόσους περιορισμούς που την κάνουν άχρηστη: πρώτον θέλει σώνει και καλά hardware της Nvidia στο PC και μάλιστα τελευταίας γενιάς, από το 2012 και δώθε. Έπειτα υποστηρίζονται πολύ λίγα games για το streaming. Επίσης, δεν μπορείς να παίξεις άμα είσαι εκτός σπιτιού, δε θα ήταν ωραίο να υπήρχε η δυνατότητα να παίξεις με σύνδεση 3G με ένα VPN tunnel ή κάτι παρόμοιο;

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.