100 ώρες νέων video ανά… λεπτό στο YouTube!

Αυτό και αν αρκεί για να… προκαλέσει πονοκέφαλο στους οπαδούς των Pokemon, που θεωρούν πως πρέπει να τα πιάσουν όλα: και χίλιες ζωές να είχαν, δεν θα μπορούσαν να δουν τα πάντα στο YouTube!

2012 iHeartRadio Music Festival - Day 1 - Show

Σε στατιστικές που διέθεσε δημόσια η Google, με την ευκαιρία της επετείου των 8 χρόνων από τη γέννηση του YouTube, η πιο… βαρύγδουπη από όλες είναι πως κάθε λεπτό που περνά, το YouTube αποκτά 100 επιπλέον ώρες video! Αν και η αύξηση είναι σημαντική σε σχέση με πέρυσι, και τότε ο αριθμός ήταν εξωπραγματικός – 72 ώρες νέων video ανά λεπτό!

Περισσότερο από ένα δισεκατομμύριο χρήστες επισκέπτονται κάθε μήνα το YouTube, ενώ όλο και περισσότεροι αρχίζουν να ανεβάζουν δικά τους βιντεάκια. Μάλλον είναι σχεδόν σίγουρο, λοιπόν, πως σε ένα χρόνο από τώρα θα μιλάμε για νέους αριθμούς-ρεκόρ για τη δημοφιλέστερη πηγή video του πλανήτη!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.