Τι μπορεί να σου κάνει μια πορνοταινία…

Όλα τα αρσενικά της παρέας του unregistered, ήρθε η ώρα να κάνουμε μια παραδοχή. Αρεσκόμαστε στις απολαύσεις πολλών ειδών, μέσα σ’ αυτά, είναι και μια καλή πορνοταινία. Μέχρι τώρα…

Say What?!

Αν η ερώτηση που, μετά από αυτόν τον δραματικό (και ιδιαίτερα αποκαλυπτικό) πρόλογο, σας έρχεται στο νου είναι “Μα τι στο καλό γράφει αυτός ο @#$!κας;” συνεχίστε την ανάγνωση μιας είδησης που… ίσως αλλάξει μια εκ των “απαγορευμένων” συνηθειών σας Μπάμπηδες όλου του κόσμου.

Η αφορμή

Μια φορά κι έναν καιρό, υπήρχε μια ωραία εταιρία που ονομαζόταν AF Holdings και είχε παράγει ένα… αριστούργημα του συγκεκριμένου είδους ταινιών (σημείωση: Η εταιρία αυτή είναι κάπου… στο portfolio της Time Warner) και υπήρξαν 1058 “Άγνωστοι” (“John Does” όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται) οι οποίοι διαμοιράστηκαν μέσω BitTorrent το συγκεκριμένο πόνημα.

Η εταιρική αντίδραση

Ξαφνικά λοιπόν και αφού η εταιρία προσέφυγε ώστε να προφυλάξει τα νώτα της, το Δικαστήριο που ανέλαβε την υπόθεση ζήτησε από τους παρόχους μέσω του δικτύου των οποίων έγινε ο διαμοιρασμός, να διαθέσουν τα πλήρη στοιχεία των… “Αγνώστων” που υπέπεσαν σ’ αυτό το ατόπημα.

Page 1 of 3123
Αν το ανθρώπινο σώμα ήταν λειτουργικό, το δικό μου θα ήταν τα Windows Millennium...