Παράλυση στις χορδές το πρόβλημα του Larry Page της Google

Όπως εξήγησε, τελικά, ο ίδιος σε post του στο Google+, το πρόβλημα που ταλαιπωρεί τον CEO της Google είναι μεν σημαντικό, μα όχι τόσο ώστε να επηρεάσει την εργασία του.

Το πρόβλημα είναι μια σπάνια μορφή παράλυσης των φωνητικών χορδών, που εμφανίστηκε στον Larry Page για πρώτη φορά πριν 14 χρόνια, μετά από ένα δυνατό κρύωμα. Τότε παρέλυσε η πρώτη από τις δυο φωνητικές χορδές του – και οι γιατροί… έμειναν να ψάχνονται για το τι φταίει.

Πέρυσι, μετά από ένα ακόμη δυνατό κρύωμα, ο Larry Page έχασε τον έλεγχο και της δεύτερης φωνητικής χορδής του, με αποτέλεσμα σχεδόν να εξαφανιστεί η φωνή του. Η ζημιά, όμως, δεν ήταν μόνιμη αυτή τη φορά, και ήδη είναι πολύ καλύτερα. Μπορεί να μιλά κανονικά και να εκτελεί τα καθήκοντα του στο πηδάλιο της Google, όχι όμως και να… τραγουδήσει όπερα – ή να αθλείται όπως στο παρελθόν. Και αυτό διότι ένα από τα προβλήματα της παράλυσης των φωνητικών χορδών είναι πως πέρα από το… επικοινωνιακό της υπόθεσης, εμποδίζει και την αναπνοή.

Αν και με μια χειρουργική επέμβαση η κατάσταση μπορεί να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο, μάλλον ο Larry δεν σκοπεύει να προβεί σε μια τόσο δραστική κίνηση τώρα, ειδικά αφού η φωνή του έχει επανέλθει και το πρόβλημα σχεδόν εξαφανιστεί. Μάλλον, πάντως, αξίζει συγχαρητηρίων για την ανοιχτή προσέγγιση στην όλη υπόθεση, που, θα πρέπει να θυμόμαστε, ουσιαστικά αποτελεί ένα προσωπικό πρόβλημα για το οποίο θα μπορούσε να μην κάνει την παραμικρή αναφορά.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.