Η Yahoo αγοράζει το Tumblr

Συνηθίζατε να μπλογκάρετε από το Tumblr; Λυπούμεθα που θα σας απογοητεύσουμε, αλλά… γνέψτε του αντίο: μόλις το αγόρασε η Yahoo!

Tumblr

Αν και η συμφωνία δεν φαίνεται να έχει κλείσει τη στιγμή που γράφουμε την είδηση (βράδυ Κυριακής), τα στελέχη της Yahoo λέγεται πως έχουν επικυρώσει την καταβολή 1,1 δισεκατομμυρίου δολαρίων για την αγορά της δημοφιλέστατης πλατφόρμας blogging.

Πληροφορίες θέλουν την κίνηση να οφείλεται κυρίως στην ίδια τη CEO της Yahoo, Marissa Mayer, που θεωρεί επίκεντρο της μελλοντικής στρατηγικής της για τη Yahoo τη συγκεκριμένη υπηρεσία. Διότι βασικός στόχος της λέγεται πως είναι το να ξανακάνει τη Yahoo να φαίνεται cool, και, άρα, να προσεγγίσει περισσότερο τους νέους. Και αφού οι νέοι φαίνεται να συμπαθούν ιδιαίτερα το Tumblr…

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.