Η Grumpy Cat σε… δική της ταινία;!

Μέσα σε ελάχιστο χρόνο η γάτα με την πιο… ξινισμένη φάτσα στην ιστορία του ever, η Grumpy Cat, κατέκτησε το Internet. Και τώρα, ετοιμάζεται να κυριαρχήσει και… στο Hollywood!

grumpy cat 003

Ω, ναι, και όμως: αν αυτή δεν είναι απόδειξη πως το Hollywood είναι πραγματικά απεγνωσμένο για νέες ιδέες, τότε τι; Η Grumpy Cat, λοιπόν, όχι μόνο έχει… δικό της ατζέντη εδώ και καιρό, αλλά κατάφερε και να της κλείσει συμφωνία με μια μεγάλη εταιρεία παραγωγής ώστε στο πολύ-πολύ κοντινό μέλλον να τη δούμε στη μεγάλη οθόνη!

Ο ατζέντης της, Ben Lashes, κατάφερε να κλείσει πρωταγωνιστικό ρόλο στην Grumpy Cat με την εταιρεία Broken Road Productions, που μας έχει δώσει τέτοια… έπη όπως το πρόσφατο Jack and Jill με τον Adam Sandler (αν δεν το έχετε δει… καλύτερα!).

ABC's "Good Morning America" - 2013

Άξιο αναφοράς πως στο άμεσο μέλλον, όπως λέμε σε μια-δυο εβδομάδες, θα δούμε να κυκλοφορεί στα ράφια και το πρώτο… βιβλίο της, “Grumpy Cat: A Grumpy Book: Disgruntled Tips and Activities Designed to Put a Frown on Your Face”, που όπως καταλάβατε έχει σαν στόχο να μας βοηθήσει να… μιζεριάσουμε και εμείς σαν αυτήν!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.