Η Google αλλάζει προσέγγιση – 15GBs δωρεάν χώρου για όλους και για όλα

Θυμάστε που η Google έδινε γύρω στα 10GBs χώρου στο Gmail, 5GBs χώρου στο Drive και… ούφ… πολύπλοκη η υπόθεση, οπότε, την απλούστευσε: 15GBs συνολικά, παντού, για όλους και όλα.

Google_Drive.jpg

Τώρα πια, όλες οι υπηρεσίες της Google που απαιτούν δικτυακό χώρο αποθήκευσης θα μοιράζονται ένα κοινό σύνολο του, που η εταιρεία θα διαθέτει σε κάθε χρήστη. 15GBs, λοιπόν, θα αντιστοιχούν στο λογαριασμό κάθε απλού χρήστη, που αν επιθυμεί θα μπορεί να τον επεκτείνει στα 100GBs ή στα 200GBs, με $4,99 ή $9,99 αντίστοιχα. Και αν αυτά δεν σας αρκούν, οι πιο απαιτητικοί μπορούν να αυξήσουν το χώρο – έναντι αντίστοιχου κόστους – μέχρι και τα… 16 Terabytes.

Το βασικό πλεονέκτημα αυτού είναι πως ακόμη και αν δεν χρησιμοποιεί κανείς άλλες υπηρεσίες της εταιρείας, μπορεί να το αντιμετωπίσει ως μια… αναβάθμιση του Inbox του στο Gmail.

Info

Άξιο σημείωσης πως η αλλαγή δεν είναι ακόμη ορατή σε όλους. Όπως συνηθίζει η Google, θα επεκταθεί σιγά-σιγά σε όλους τους χρήστες της – για την ώρα, η πλειοψηφία εξακολουθεί να βλέπει στο Gmail της το παλαιότερο όριο του.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.