Έρχεται η… Wikipedia των ειδήσεων;

Οι δημιουργοί του site Rap Genius επεκτείνουν την ιδέα τους στο χώρο των ειδήσεων, με το site News Genius που θα αναλύει τα γεγονότα καθώς συμβαίνουν.

Young Frankenstein

Το Rap Genius γνώρισε επιτυχία, παρά το… περίεργο θέμα του: όλο το site βασίζεται στην ιδέα της ανάλυσης των στίχων κομματιών μουσικής rap. Και με το ανάλυση αναφερόμαστε σε πραγματικό… ξεκοκάλισμα των στίχων, με παραπομπές σε λογοτεχνία, σε επιστημονικά συγγράμματα, σε ένα τεράστιο πλήθος πληροφοριών, μέσω των οποίων μπορεί να καταλάβει κανείς τι ήθελε να πει ο καλλιτέχνης. Ναι, ακόμη και όταν ο στίχος μιλά για το πώς θα ανοίξει το κεφάλι του αρχηγού της αντίπαλης συμμορίας με σιδερολοστό.

Τώρα, οι δημιουργοί του Rap Genius αντιγράφουν την ιδέα τους μεταφέροντας την σε ένα χώρο όπου μπορεί να έχει ακόμη μεγαλύτερο αντίκτυπο: στις ειδήσεις. Το News Genius έχει ως στόχο να παρουσιάζει τις ειδήσεις καθώς συμβαίνουν, επιτρέποντας στους χρήστες-μέλη του να τις αναπτύσσουν και πλαισιώνουν με παραπομπές, που θα βοηθούν στη σφαιρικότερη και βαθύτερη κατανόηση του αντίκτυπου που έχουν στην καθημερινότητα μας.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.