Το καλοκαίρι του 2015 η ταινία Assassin’s Creed

Η βασισμένη στη σειρά Assassin’s Creed της Ubisoft ταινία της 20th Century Fox έρχεται συντομότερα από ό,τι περιμέναμε. michael fassbender Prometheus

Και δεν μιλάμε γενικά και αόριστα για το καλοκαίρι του 2015, μα για συγκεκριμένη ημερομηνία: η ταινία θα φτάσει στους κινηματογράφους στις 22 Μαΐου.

Θυμίζουμε πως ο Michael Fassbender έχει ήδη κλείσει για τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Desmond Miles, του χαρακτήρα που, στη σειρά παιχνιδιών, ως σύγχρονος απόγονος μιας σειράς Ασασίνων, μπαίνει στο σύστημα Animus που του επιτρέπει να ξαναζεί τις γενετικές αναμνήσεις τους που είναι αποθηκευμένες στο DNA του.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.
 • Δεν ειναι…λιγο… μεγαλος.. για παρκουρ? :S

 • ducklord

  Γιατί, έκανε parkour ο Desmond στη σειρά και δεν το είδα;! :-P

  (σημείωση: έχω παίξει μέχρι και “όλα τα 2” – έχω χάσει το AC3. Δεν ξέρω αν… τρεχοπηδάει σε εκείνο!)

 • ducklord

  Ναι βρε, απλά ο Desmond παρκούριζε για, πόσο, το 1% της δράσης σε αυτά; Ήταν ο… “guest” της υπόθεσης – κάτι που αναγνώρισε και η ίδια η Γιούμπι, και για αυτό και έχει αποφασίσει σιγά-σιγά, με μικρά πηδηματάκια, να τελειώσει το στόρυ του, να τον βγάλει από το franchise και να συνεχίσει… αλλιώς…

  Με αυτή τη λογική, λοιπόν, μπορεί ο κυρ’ Φασμπέντερος να παίζει στην ταινία για 2-3 λεπτά, να τρέχει για 10 δευτερόλεπτα και, μετά, να μεταβαίνουν σε έναν άαααλλο χαρακτήρα, πρόγονο του, νεότερο και πιο… “ανθεκτικό”, για να κάνει το πραγματικό παρκούρισμα.

  Στη χειρότερη, του φοράνε κουκούλα και τον τραμπάρουν με παρκουροκασκαντέρη.

  Αυτό λέμε: ο ίδιος ως Desmond, ως Desmond, ένα κτήριο σκαρφάλωσε, όλο κι’ όλο, σε ένα από τα “Assassin’s Creed 2” – δεν θυμάμαι ποιο από όλα, εκεί που κάπου από κάτω βρισκόταν και ο Altair (ή το θυμάμαι λάθος και αυτό;!). Άντε, είχε και 1-2 τρεξίματα μέσα στο Animus, συνήθως από προοπτική πρώτου προσώπου, και δίχως σημαντικό αντίκτυπο στο ίδιο το story.

  Άσχετο: καλό το “λεπτό” στησιματάκι για τις ειδήσεις μας, αλλά το πώς πιέζει έτσι τα σχόλια… Χάλι… Και δεν γίνεται και να διορθωθεί. Για να μη φαίνονται λέξη-λέξη τα σχόλια, αν αφήσεις και άλλο, κάνε το σκέτο γενικό reply, όχι ειδικά σε αυτή την απάντηση. Στριμωχτήκαμε..! :-D