Παίζει να δούμε τον… Walter στο Star Wars;!

Ο John Noble, που αγαπήσαμε για την πραγματικά μοναδική ερμηνεία του ως Walter Bishop στη σειρά Fringe, δήλωσε πως δεν είναι και απίθανο να τον δούμε στο Star Wars!

Fringe_022

Όχι, για την ώρα, δεν πρόκειται να παίξει στο Star Wars. Δεν υπάρχει τίποτα επίσημο, δεν του έχει γίνει πρόταση… Δεν, γενικότερα. Σε ερώτηση του IGN, όμως, για το αν θα ήθελε να κάνει κάτι τέτοιο, δεν απάντησε αρνητικά – το αντίθετο, το αντιμετώπισε πολύ-πολύ θετικά.

Ο ίδιος δεν είχε ακούσει για την περίπτωση του Mark Wahlberg, που αφού οι φήμες έδιναν κι’ έπαιρναν στο Internet για το ότι θα ήταν τέλειος σε πρωταγωνιστικό ρόλο στο Transformers, έφτασαν και στα αυτιά του Michael Bay που… πήρε την ιδέα κι’ έτρεξε! Ναι, ο Wahlberg ΔΕΝ ήταν να παίξει στο Transformers, και οι φήμες ήταν απλά φήμες – αλλά κατέληξε να παίζει εξαιτίας τους. Το ίδιο, ουσιαστικά, ρώτησε το IGN τον John Noble: ναι, οκ, επίσημα δεν είναι να παίξει στο Star Wars, και δεν τον έχουν προσεγγίσει για αυτό. Αν, όμως, εξαιτίας των φημών πως θα παίξει σε αυτό, τελικά… τον προσεγγίσουν για να παίξει, θα το κάνει;

Fringe Art - The Dreamscape

Quote:

Θα λάτρευα το να παίξω στο Star Wars. Θα ήταν απλά επικό το να κάνεις κάτι τέτοιο. Και δεν είναι και έξω από τη σφαίρα της πραγματικότητας. (Σημ.: εδώ αναφέρεται στη σχέση φημών-πραγματικότητας και το περιστατικό Wahlberg-Bay-transformers) Έχω μια εκπληκτική σχέση με τον J.J. Abrams και τη Bad Robot (Σημ.: την εταιρεία παραγωγής του), πραγματικά. Και έτσι, δεν είναι και απίθανο. Απέχει αρκετά, όμως, από το σήμερα.

Και αυτό αισιοδοξούμε και εμείς: πως από το… σήμερα, μέχρι τότε, ίσως να βρεθεί μια θέση και για τον Walter στο σύμπαν που έπλασε ο George Lucas, όπως ακριβώς βρέθηκε για τον Christopher Lee στην πρώτη (…δευτερη;!) τριλογία της σειράς.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.