Εικονούλες από το νέο Wolfenstein: The New Order

Σχεδόν μέσα στο Πάσχα – και για αυτό και το χάσαμε – ανακοινώθηκε η κυκλοφορία ενός νέου sequel στη σειρά Wolfenstein. Και έχομεν νέες εικόνες του.

Wolfenstein-The_New_Order-Screehn_002

Ο τίτλος αναμένεται εντός του έτους, είναι βασισμένος στην μηχανή με την οποία χτίστηκε το RAGE της id Software, την id Tech 5, και δείχνει να ανταλλάσσει τα μεταφυσικά στοιχεία των παλαιότερων τίτλων της σειράς με ψευδο-φουτουριστικά.

Με άλλα λόγια, το σενάριο του προβλέπεται να εντρυφεί σε βαθιά προβλήματα της ζωής, σε ερωτήματα που απασχολούν τον άνθρωπο στον αιώνα τον άπαντα, όπως Εσύ Πόσους Ναζί Μπορείς Να Λιώσεις Με Το Ακτινοόπλο Σου Μέσα Σε Ένα Λεπτό, ή ίσως Τι Ζυγίζει Πέντε Τόνους Έχει Τεράστια Σαγόνια, Εκτοξεύει Laser Από Τα Μάτια Και Έχει Μια Σβάστικα Στο Πλάι; Προβλέπεται ενδιαφέρον.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.