Όλα τα games του PS4 θα στριμάρονται στο PSVita

Δεν το λέμε εμείς, ούτε είναι φήμη, έχει ανακοινωθεί επίσημα από την ίδια τη Sony. Έτσι λοιπόν, κάθε παιχνίδι που θα εμφανιστεί για το PlayStation 4, θα παίζει και στο PSVita μέσω WiFi streaming. Εξαίρεση θα αποτελούν κάποια ελάχιστα games που θα απαιτούν τη χρήση κάμερας στο PS4. Σίγουρα αυτό είναι ένα πολύ ενθαρρυντικό νέο για τη φορητή κονσόλα της Sony, το οποίο αναβαθμίζει τη χρησιμότητά της.

Μάλιστα, δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι στο, όχι και τόσο μακρινό μέλλον, η Sony θα υποστηρίξει τη λειτουργία αυτή, το γνωστό Remote Play, όχι μόνο για μέσα στο σπίτι, αλλά και μέσω του Cloud, ώστε να παίζετε τα next-gen παιχνίδια σας στη φορητή σας κονσόλα, ακόμη κι όταν βρίσκεστε “εκτός έδρας”.

Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.