Το πρώτο ingame βιντεάκι από το Gran Turismo 6

Ναι, μόλις διέρρευσε και ναι, είναι τόσο εντυπωσιακό όσο θα περίμενε κανείς από ένα νέο Gran Turismo. Gran Turismo 6 003

Από την άλλη, όμως… Δεν φαίνεται και τόσο δραματικά διαφορετικό από το υπάρχον GT5. Μάλλον, όμως, είναι ιδέα μας και φταίει η κακή κάμερα. Μην… κατηγορούμε άδικα την παρεούλα της Polyphony Digital.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.
  • galacticusX

    Αν δεν φτιάξουν και αυτή τη φορά ρεαλιστικό μοντέλο καταστροφών θα είναι για τα μπάζα. Χώρια το χουνέρι που μας κάνανε με τα low-res αμάξια με το μαύρο dashboard στο GT5. Άντε, άντε, δουλέψτε λίγο!!

  • spiros

    ιδιος θορυβος απο το gt1 για τα λαστιχα,ιδιο “ντουπ” σε καθε αγγιγμα με αντιπαλο αμαξι παλι απο το ps1,ιδιο ηλιθιο απλωμα των αντιπαλων στην πιστα με iq ραδικιου των οδηγων…και το χειροτερο? Η αισθηση ταχυτητας του z370 των 350hp ιδια με το να οδηγαω το 10ετιας ibizaki μου απο το οποιο αναθεμα και αν ζουν 30 απο τα 80 μουλαρια..

    Απο τα ξενυχτια του gt1 φτασαμε στο 2λεπτο trailer του gt6 και αυτο απλα απο περιεργια..