Τα παιχνίδια του Xbox One

Πάμε: Call of Duty: Ghosts, Forza Motorsport 5, FIFA 14, NBA LIVE 14, EA SPORTS UFC, Madden NFL 25 και Quantum Break. Αυτά είναι τα παιχνίδια του Xbox One. Για την ώρα.

xbox one call of duty ghosts 001

Call of Duty: Ghosts

Το Call of Duty: Ghosts μάλλον είναι και αυτό που ενδιαφέρει τους περισσότερους ως η συνέχεια της πλέον πετυχημένης σειράς του Xbox 360. Το νέο επεισόδιο είναι ένας από τους πλέον αναμενόμενους τίτλους σε όλες τις πλατφόρμες (όπως λέμε και σε PC, και σε PlayStation) λόγω του ότι, μετά από χρόνια, θα είναι ο πρώτος που θα βασίζεται σε μια νέα μηχανή. Και αυτό σημαίνει καλύτερα γραφικά, εφέ, ήχος, κίνηση αλλά και, πιθανότατα, λίγο διαφορετική εμπειρία.

Όμως, αν και το trailer του δείχνει πως όντως αποτελεί σημαντική αναβάθμιση σε σχέση με τους προηγούμενους τίτλους της σειράς, δεν θα λέγαμε πως είναι και ό,τι πιο εντυπωσιακό έχουμε δει.

Να προσθέσουμε πως το DLC του τίτλου θα διατεθεί αποκλειστικά για το Xbox One. Στην αρχή. Μετά θα το δούμε και αλλού.

Ody's thoughts

Τρελό exclusive, έτσι;

Page 1 of 41234
...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.