Πολύ καλές πωλήσεις για το BioShock Infinite

Κοίτα που, αντίθετα με το τι περιμέναμε, έχουμε ελπίδες να δούμε και νέο BioShock! Το BioShock Infinite φαίνεται να πούλησε άκρως ικανοποιητικά!

BioShock Infinite 002

3,7 εκατομμύρια αντίτυπα έχει… σπρώξει το BioShock Infinite μέχρι τώρα, πορεία σαφώς καλύτερη από τους προηγούμενους τίτλους της σειράς, τις αρχικές εκτιμήσεις για την πορεία του αλλά και σε σχέση με κάθε προηγούμενο τίτλο της Irrational Software. Και μάλλον σε αυτό το βοήθησε, πέρα από το ότι όντως είναι ένα μοναδικό παιχνίδι-εμπειρία που πρέπει να παίξει κανείς, είχε και πολύ δυνατό marketing, αλλά και θετικότατες παρουσιάσεις από την πλειοψηφία του Τύπου.

Και μάλλον αυτό σημαίνει πως θα αξιωθούμε να δούμε και νέο τίτλο στη σειρά BioShock από την Irrational Software, αφού στη χώρα της… πραγματικότητας το βασικότερο κριτήριο για την επιτυχία ή αποτυχία ενός τίτλου είναι οι πωλήσεις του.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.