Παίξε πριν καν κατεβάσεις το The Last of Us

Το πολυαναμενόμενο The Last of Us της Naughty Dog θα είναι ο πρώτος τίτλος της οικογένειας PlayStation όπου το παιχνίδι θα ξεκινά πριν καν ολοκληρωθεί η μεταφορά του.

The Last of Us

Αν και η Sony μας είχε δώσει την ιδέα πως η νέα προσέγγιση όπου ένας τίτλος θα ήταν διαθέσιμος στον gamer πριν καλά-καλά ολοκληρωθεί η μεταφορά του αφορούσε στο PlayStation 4, να που τελικά θα τη δούμε και στο PlayStation 3. Και ναι, ο πρώτος τίτλος που θα την υποστηρίζει θα είναι η μετα-αποκαλυπτική περιπέτεια The Last of Us, ο πλέον πολυσυζητημένος τίτλος της κονσόλας για φέτος – μαζί με το Beyond: Two Souls.

Βέβαια, το παιχνίδι δεν θα ξεκινά αμέσως μετά το κλικ στο σχετικό πλήκτρο του PSN: πρώτα θα πρέπει να φτάσει στην κονσόλα ένα 50% των αρχείων του – αλλά το υπόλοιπο 50% θα μπορεί να μεταφερθεί ανεξάρτητα, στη συνέχεια.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.